So freakin fed up with this site!
Not sure if its just me or not, but I can tell you that this is the only website I'm having problems with. Half the time I get that 'shhh! bow chicka wow wow!' page or I just get a page timed out message or I get a message that my internet connection was interrupted- while I have no issues with other pages!). Maybe this is just me transferring all my freaking out-ness to a different issue (75 days out and I haven't found my venue!!) but I'm about ready to just deal with all the hassle it would be to transfer all my guests and budget and stuff to weddingchannel or somewhere else :( I'm just so frustrated!!!

Married: 1+ year ago
Reviews: 5
Posted On: Jan 7, 2013 at 2:27 PM • Vendors are allowed • Add to My WatchlistFlag As Inappropriate0 likes

26 Comments | Login or Signup to post a comment!
«12»

Lizz M.
Married: 03/02/2013
Reviews: 8
Jan 07, 2013 at 2:34 PM • Flag As Inappropriate
SAME. It is annoying. Deep breaths.

Nic.Dee
Wedding: 07/04/2014
Jan 07, 2013 at 2:34 PM • Flag As Inappropriate
It's not just you. Mine is acting up as well. Maybe it's the issue they had with the spam this past Saturday. I'm sure it'll be resolved soon.

Nic.Dee
Wedding: 07/04/2014
Jan 07, 2013 at 2:34 PM • Flag As Inappropriate
It's not just you. Mine is acting up as well. Maybe it's the issue they had with the spam this past Saturday. I'm sure it'll be resolved soon.

Married: 02/22/2014
Reviews: 2
Jan 07, 2013 at 2:35 PM • Flag As Inappropriate
mine has been doing this for days. i am also trying to "update" my profile to the new format and it wont let me

Hayley C™
Married: 2+ years ago
Reviews: 1
Jan 07, 2013 at 2:41 PM • Flag As Inappropriate
I'm sure it is because they are working on updating the site with security measures.... it will get better, be patient.

:)

Rachel S.
Married: 09/27/2013
Reviews: 9
Jan 07, 2013 at 2:42 PM • Flag As Inappropriate
Agreed- not just you! I'm hoping it will be fixed soon, whatever it is. I don't remember having this problem before

Married: 08/24/2013
Reviews: 7
Jan 07, 2013 at 3:07 PM • Flag As Inappropriate
Chiming in here as well. It is not just you and I'm suspecting it's related to the switch over because we didn't have this problem or the spam problem to the degree it was this past weekend ntil the switch over (can you tell I don't do well with change? lol). At any rate try to be patient (not an easy thing to do I know but WW is worth it), I'm sure whatever it is they are working on it.

DIY-WA
Married: 1+ year ago
Reviews: 7
Jan 07, 2013 at 3:07 PM • Flag As Inappropriate
I just tried to update our wedding site and after entering a ton of info and hitting save, I got the bow chicka wow wow. Really? Grrr.

Candice B.
Married: 07/07/2013
Reviews: 7
Jan 07, 2013 at 3:10 PM • Flag As Inappropriate
Ok, good to know it's not just me. I don't know how many times I said "WTF(reak)" already. LOL

Wedding: 05/17/2014
Jan 07, 2013 at 3:14 PM • Flag As Inappropriate
HAHA....I reboot my computer my computer because i thought it was me.

Anyway, this will pass :)

Wedding: 09/12/2015
Jan 07, 2013 at 3:16 PM • Flag As Inappropriate
Oh, that just happend to me while I was reading one of the threads, then I also had to re log-in. I thought it was this crazy PC at work lol...sigh...

Married: 04/13/2013
Reviews: 5
Jan 07, 2013 at 3:26 PM • Flag As Inappropriate
I figured it was the firewalls and slow internet in my office. I kinda get creeped out by the honeymoon suite photo... like I should be averting my eyes.

....gonna need a bourbon on ice when I get home... unless one of you lovely ladies wants to wake me up???

(WOW... just caught my typo and I am embarrassed.... I'm such a grammar snob, too!)
Edited On: Jan 07, 2013 at 3:50 PM

Married: 04/13/2013
Reviews: 5
Jan 07, 2013 at 3:27 PM • Flag As Inappropriate
Oh yes... and Courtney... you are NAWT allowed to leave me!!! *STAMPS FOOT!!!*

Married: 07/05/2013
Reviews: 4
Jan 07, 2013 at 3:29 PM • Flag As Inappropriate
I also rebooted my computer at work I thought it was on my end. Guess I'm not alone .

WWLeeor
Wedding: 06/13/2020
Jan 07, 2013 at 3:31 PM • Flag As Inappropriate
Grrrr I know ladies believe me it's not just you, we feel it on our end too!

Periodic updates and quality assurance testing can slow the site down at times but our team is working to make this as seamless and move as quickly as possible! I recommend clearing your cache and trying again. If that doesn't work I would just wait a few minutes and come back. I'll be here waiting for ya ;)

To learn how to clear your cache:
http://support.weddingwire.com/questions/893/What does it mean to 'clear my cache,' and how do I do it?

Also, @Vanessa if you need help setting up your new profile feel free to contact us at support@weddingwire.com. One of my colleagues will be more than happy to help you!

Thanks for your patience ladies!

Married: 02/22/2014
Reviews: 2
Jan 07, 2013 at 3:49 PM • Flag As Inappropriate
its not an issue of not knowing how to set it up, i click my profile and it asks me to select a new background i do and click next and nothing happens, the page just stops

Married: 12/23/2012
Reviews: 9
Jan 07, 2013 at 3:52 PM • Flag As Inappropriate
same issue here i thought it was just the computer or maybe my work finally catching on and blocking the site glad to know thats not the case

Amy A.
Married: 08/31/2013
Reviews: 5
Jan 07, 2013 at 3:58 PM • Flag As Inappropriate
Took me like 10 minutes to post this comment.

Married: 04/13/2013
Reviews: 5
Jan 07, 2013 at 3:58 PM • Flag As Inappropriate
LOL Kay you and me both!! I'd start crying!! I don't have internet at home. Although, FH bought me a new phone for my birthday and I get better internet on it, so maybe I can actually WW at home, now!

MJ
Married: 06/01/2013
Jan 07, 2013 at 4:21 PM • Flag As Inappropriate
Well that explains why I have had to try 10 times to log in everytime I open the page.
Login or Signup to post a comment!
«12»

Topics

Vow of Conduct