Your Djs By Dj Panos Piretzis Reviews

27 | Athens, GR
See photos, pricing and details

27 Reviews for Your Djs By Dj Panos Piretzis

Recommended by 100%

27
WeddingWire Couples' Choice Awards 2018 Winner

5.0 out of 5.0
  • Quality of service 5.0
  • Professionalism 5.0
  • Flexibility 5.0
  • Value 5.0
  • Average response time 5.0
27 Your Djs By Dj Panos Piretzis Reviews
Sort by:
  • G

    glykeria · Married on 09/01/2018

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Amazing expirience
    Everything was just perfect

  • C

    Charalampos · Married on 09/01/2018

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Φανταστικη εμπειρία απο έμπειρους στο είδος τους .ολα ήτανε υπεροχα. Κέφι και πολύ χορός. Διασκεδαση στο φουλ

    Your Djs By Dj Panos Piretzis 1
  • S

    Souzana · Married on 08/25/2018

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Ήταν όλα υπέροχα! Η πίστα ήταν πάντα γεμάτη!! Ευχαριστούμε πολύ!

  • C

    Christina · Married on 08/19/2018

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    The best dj ever!με διακριτικότητα, ευελιξία κ σεβασμό στις ανάγκες του εκάστοτε πελατη. Ευχαριστούμε που εκανες το γαμο μαε πιο ομορφο! :-) Χριστίνα & Ντέιβιντ

  • Z

    Zina · Married on 07/01/2018

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Panos Piretzis by Your Djs was amazing during our wedding party! Professional, very helpful and always present with a big smile on his face!
    Everyone had a great time and music was the main reason!!! Panos you are the best! Keep going!!!!!

    Your Djs By Dj Panos Piretzis 2
  • L

    Lina · Married on 06/30/2018

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    The best DJ ever! Great sea wedding and pool after party! Everyone was dancing and was very happy with the music. Few days after the wedding some of the guests even asked for his playlist :)

    Your Djs By Dj Panos Piretzis 3
    Your Djs By Dj Panos Piretzis 4
  • Χ

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ · Married on 05/19/2018

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Ο καλύτερος DJ μακραν!περάσαμε υπέροχα!χορεύαμε ασταμάτητα!τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα στον καθένα!Πάνο σ ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά!Εκτός από άριστος επαγγελματίας είσαι κ υπέροχος άνθρωπος!!!Simply the best...που λέει κ ένα αγαπημένο τραγούδι! ΓΙΩΡΓΟΣ+ΧΡΙΣΤΙΝΑ

  • E

    Eleana · Married on 10/22/2017

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Ola ginan teleia opos akrivos ta eixame skeftei gia to gamo mas!! O Panos Piretzis apsogos epaggelmatias!! O kosmos diaskedase mexri to ksimeroma!! Thankss for all!!

  • Ν

    ΝΙΚΟΣ · Married on 08/26/2017

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Έπαιξε μουσική στο γάμο μας! ο καλύτερος με διαφορά

  • L

    Liana · Married on 06/10/2017

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Party party party!!! 10 June 2017!!! The party of our new life!!! The dj of our life!!! Dj Panos made the best dj set only for our party :) Thanks for all!!!

  • Ν

    Νίκη · Married on 05/06/2017

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Μπράβο στον Πάνο για τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές στο γλέντι αλλά και στο προγλέντι του γάμου μας!! Απο τα παραδοσιακά μέχρι τις τελευταίες house επιτυχίες που ζητήσαμε όλα άψογα!!! Άλλωστε ο Πάνος είναι ο dj που μαςς μεγάλωσε και μας διασκέσε τόσα χρόνια που τον ακούγαμε στα club!!! 10' με τόνο σε όλα!!! Νίκη+Θοδωρής

  • V

    Voula · Married on 04/30/2017

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Dialeksane ton Pano gia tin vaftisi tou protou mas paidiou!! Thelame to party meta tin vaftisi na einai party gamou stin ousia kai to kataferame!!! O Panos ekane ta kakytera gia mas kai to party mas!!! Pano s eyxaristoume kai emeis kai o mikros mas Stratos!!!

  • Μ

    ΜΑΡΙΑ · Married on 01/15/2017

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Πανο σε ευχαριστουμε πολυ για την υπεροχη μουσικη καλυψη του γαμου μας!περασαμε υπεροχα τοσο εμεις οσο και οι καλεσμενοι μας!!!
    Σε ευχαριστούμε πολύ κ σε συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να έχουν μια αξέχαστη δεξίωση γάμου!!!!

  • T

    Theodoros · Married on 09/24/2016

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Φιλε Παναγιωτη,ενα μεγαλο ευχαριστω για την αρτια και ολοκληρωμενη μουσικη καλυψη της καλυτερης μας μερας!!!!και στον επομενο γαμο μου....παλι μαζι θα τα σπασουμε!!!!!

  • V

    Vasilis · Married on 08/27/2016

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    We found yourdjs.gr in the google when we were looking for dj.We made our wedding party at Halkidiki with a mix a guests from Greece and Russia.
    Panos did the best to mede our day the THE DAY OF OUR LIFE!!! Our guests enjoyed every moment of our party!!! Panos was really kind and of course really professional!!!

  • M

    Mina · Married on 06/25/2016

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Ena party pou tha thymomaste gia panta!!! O Panos apsogos mas ansvase sta ypsi!!! Oi kalesmenoi mas den katevikan apo tin pista!!! Thanks Panos!!! You re the best!!!

  • I

    Ioanna · Married on 10/10/2015

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Polloi pistevoun pos to vasikotero se enan gamo einai to nifiko to fagito i i diakosmisi!!! Xoris oraia mousiki omos kaneis den tha diaskedasei kai o Panos itan ekei gia emas kai tous filous mas,toso epaggelmatias!! Etoimos na taksidepsei toso makria kai na kanei ton gamo mas toso idiaiteroooo,na glentame mexri to proi!!! Eisai apisteftos....s efxaristoume poly!!! O gamos mas den tha itan o idios xoris esena!!! (ioanna-Vasilis-Elli) You are the best!!!

  • K

    Katerina · Married on 08/30/2015

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Teleios o gamos mas kai s auto megalo rolo epaikase i mousiki stin deksiosi mas!! O Panos apsogos epaggelmatias ksesikose mikrous kai megalous!!! Euxaristoume poly gia ola!!! Katerina+Makis

  • M

    Mαρία · Married on 07/11/2015

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Κάναμε την καλύτερη επιλογή που διαλέξαμε τον Πάνο για να επενδύσει μουσικά την καλύτερη στιγμή της ζωής μας!!!Κάναμε ένα πάρτι για το οποίο μιλάνε ακόμα και σήμερα όλοι οι καλεσμένοι μας!!! Οι μουσικές του Πάνου στα καλύτερα τους!!! Τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!!

  • T

    Thomas · Married on 09/06/2014

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Yourdjs made our wedding party a really big party!!! Panos made our guests happy. Our wedding party was a non stop dancing party!!! Thanks yourdjs!!! Thanks Panos!!! Hope to see you soon!!! Thomas

  • ?

    ????????? · Married on 08/21/2014

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Enas gamos me ola ta eidi mousikis! Den stamatisame na xorevoume stigmi,oloi oi kalesmenoi orthioi os to proi kai to party tha meinei aksexasto se olous! Se eyxaristoume poly Pano!!!

  • Σ

    Σωτηρία · Married on 05/03/2014

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Ο γάμος μας τέλειος χάρη στον Πάνο. Αν και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τις επιλογές των τραγουδιών, ο Πάνος διάλεξε τα καλύτερα και όλα κάλυπταν όλες τις επιθυμίες μας. Συγκινητικά τραγούδια, ρομαντικά, μοντέρνα, παραδοσιακά, τα πάντα........Μπράβο Πάνο!! Λες και ήσουν μέσα στο μυαλό μου...........

  • K

    Katerina · Married on 05/04/2013

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    Kaname ro glenti tou gamou mas kai tis vaftisis tis mikris mas ton Maio tou 13...epeidi i kalesmenoi mas itan pragmatika apo 5 mexri 85 thelame ena dj me empeiria se ekdiloseis...telika kaname to swsto!!! Pistevo afto to glenti tha meinei stin istoria...o Panos den afise kanenan stin karekla tou olo to vrady!!! Ton proteinoume me kleista matia!!!

  • P

    Pepe · Married on 08/25/2012

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    The best moment in our life is our wedding party!!! At the most beautiful place in Chalkidiki and music by Panos!!! The best combination.Panos made our wedding moments unforgetable!!! People from Spain and Greece at an all night long beach party!!! Thanks you Panos!!! Pepe & Maria

  • Α

    Αχιλλέας · Married on 10/02/2010

    5.0
    • Quality of service:
      5.0
    • Responsiveness:
      5.0
    • Value:
      5.0
    • Flexibility:
      5.0
    • Professionalism:
      5.0

    'Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά!! Φοβεροί djs και φοβερή συνεργασία!! Η επιλογή μας για το γάμο,μας δικαίωσε και με το παραπάνω!! Σας συστήνουμε yourdjs με τα χίλια!!!

By clicking "Request pricing" I agree to sign up and accept WeddingWire's Terms of Use.

Write a review