23 Reviews for Your Djs By Dj Panos Piretzis

5.0
out of 5.0
User Photos
todo alt text
todo alt text
todo alt text
Sort by:

5.0

Panos Piretzis by Your Djs was amazing during our wedding party! Professional, very helpful and always present with a big smile on his face!
Everyone had a great time and music was the main reason!!! Panos you are the best! Keep going!!!!!

Photo for Your Djs By Dj Panos Piretzis Review
Profile Picture Zina, 7/1/18, 1 Review
Category: DJ
5.0

The best DJ ever! Great sea wedding and pool after party! Everyone was dancing and was very happy with the music. Few days after the wedding some of the guests even asked for his playlist :)

Photo for Your Djs By Dj Panos Piretzis Review
Photo for Your Djs By Dj Panos Piretzis Review
Profile Picture Lina, 6/30/18, 1 Review
Category: DJ
5.0

Ο καλύτερος DJ μακραν!περάσαμε υπέροχα!χορεύαμε ασταμάτητα!τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα στον καθένα!Πάνο σ ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά!Εκτός από άριστος επαγγελματίας είσαι κ υπέροχος άνθρωπος!!!Simply the best...που λέει κ ένα αγαπημένο τραγούδι! ΓΙΩΡΓΟΣ+ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Profile Picture ΧΡΙΣΤΙΝΑ, 5/19/18, 1 Review
Category: DJ
5.0

Ola ginan teleia opos akrivos ta eixame skeftei gia to gamo mas!! O Panos Piretzis apsogos epaggelmatias!! O kosmos diaskedase mexri to ksimeroma!! Thankss for all!!

Profile Picture Eleana, 10/22/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Έπαιξε μουσική στο γάμο μας! ο καλύτερος με διαφορά

Profile Picture ΝΙΚΟΣ, 8/26/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Party party party!!! 10 June 2017!!! The party of our new life!!! The dj of our life!!! Dj Panos made the best dj set only for our party :) Thanks for all!!!

Profile Picture Liana, 6/10/17, 1 Review
Category: DJ
4.8

Thanks your djs for the perfect wedding party!! Sound,lights and of course music was perfect!! Everything was perfect!! Your djs made our party a big club!! Thanks Panos & Angelos

Profile Picture Maria Eleni, 5/6/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Μπράβο στον Πάνο για τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές στο γλέντι αλλά και στο προγλέντι του γάμου μας!! Απο τα παραδοσιακά μέχρι τις τελευταίες house επιτυχίες που ζητήσαμε όλα άψογα!!! Άλλωστε ο Πάνος είναι ο dj που μαςς μεγάλωσε και μας διασκέσε τόσα χρόνια που τον ακούγαμε στα club!!! 10' με τόνο σε όλα!!! Νίκη+Θοδωρής

Profile Picture Νίκη, 5/6/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Dialeksane ton Pano gia tin vaftisi tou protou mas paidiou!! Thelame to party meta tin vaftisi na einai party gamou stin ousia kai to kataferame!!! O Panos ekane ta kakytera gia mas kai to party mas!!! Pano s eyxaristoume kai emeis kai o mikros mas Stratos!!!

Profile Picture Voula, 4/30/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Πανο σε ευχαριστουμε πολυ για την υπεροχη μουσικη καλυψη του γαμου μας!περασαμε υπεροχα τοσο εμεις οσο και οι καλεσμενοι μας!!!
Σε ευχαριστούμε πολύ κ σε συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να έχουν μια αξέχαστη δεξίωση γάμου!!!!

Profile Picture ΜΑΡΙΑ, 1/15/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλύτερο Dj. Μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και κέφι. Κατάφερες να ξεσηκώσεις τους πάντες. Μέχρι και οι Ιταλοί χόρεψαν ελληνικά. Grazie mille!!

Profile Picture Frosso, 10/1/16, 0 Reviews
Category: DJ
5.0

Φιλε Παναγιωτη,ενα μεγαλο ευχαριστω για την αρτια και ολοκληρωμενη μουσικη καλυψη της καλυτερης μας μερας!!!!και στον επομενο γαμο μου....παλι μαζι θα τα σπασουμε!!!!!

Profile Picture Theodoros, 9/24/16, 1 Review
Category: DJ
5.0

Ευχαριστουμε φίλε παναγιώτη για τις μοναδικές μουσικές στιγμές που μας χάρισες στη πιο σημαντική βραδυά μας, απεδειξες με τούς ρυθμούς σου, οτι η επιλογή μας ήτανε η καλύτερη. Τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά. You are the best

Profile Picture Paschalis, 8/27/16, 0 Reviews
Category: Band, DJ
5.0

We found yourdjs.gr in the google when we were looking for dj.We made our wedding party at Halkidiki with a mix a guests from Greece and Russia.
Panos did the best to mede our day the THE DAY OF OUR LIFE!!! Our guests enjoyed every moment of our party!!! Panos was really kind and of course really professional!!!

Profile Picture Vasilis, 8/27/16, 1 Review
Category: DJ
5.0

? ???????? ??????? ??? ?????? ????? ?? ?????????? ????? ??????? ????????? ??? ?????? ???? ??? ?????? ?? ?? ??????? ????????? ? ??? ????????? ????? ?? ?? ????.... ?? ???? ????!!!!????? ???????? ??? ????????? ????? ?? ???????!!!! ???????+??????

Profile Picture Irini, 8/20/16, 0 Reviews
Category: DJ
5.0

Ena party pou tha thymomaste gia panta!!! O Panos apsogos mas ansvase sta ypsi!!! Oi kalesmenoi mas den katevikan apo tin pista!!! Thanks Panos!!! You re the best!!!

Profile Picture Mina, 6/25/16, 1 Review
Category: DJ
5.0

?????? ????????? ??? ?? ?????????? ?? ???? ?? ??? ???? ????? ?? ??????,?? ?????? ? ? ??????????!!!!????? ????? ??????? ???? ?????? ??? ?? ??????????? ??? ? ????? ???? ???? ??? ???? ? ???? ?????? ???,???? ?????????????!??????? ?? ????????? ???? ?????? ??? ?? ????? ??? ???? ??? ???? ????????????,?? ???????? ????? ?? ????!!????? ??????????.....?? ???????????? ????, ? ????? ??? ??? ?? ???? ? ????? ????? ?????(??????-???????-????).
?ou are the best!!!

Profile Picture Ioanna, 10/10/15, 0 Reviews
Category: DJ
5.0

Polloi pistevoun pos to vasikotero se enan gamo einai to nifiko to fagito i i diakosmisi!!! Xoris oraia mousiki omos kaneis den tha diaskedasei kai o Panos itan ekei gia emas kai tous filous mas,toso epaggelmatias!! Etoimos na taksidepsei toso makria kai na kanei ton gamo mas toso idiaiteroooo,na glentame mexri to proi!!! Eisai apisteftos....s efxaristoume poly!!! O gamos mas den tha itan o idios xoris esena!!! (ioanna-Vasilis-Elli) You are the best!!!

Profile Picture Ioanna, 10/10/15, 1 Review
Category: DJ
5.0

Teleios o gamos mas kai s auto megalo rolo epaikase i mousiki stin deksiosi mas!! O Panos apsogos epaggelmatias ksesikose mikrous kai megalous!!! Euxaristoume poly gia ola!!! Katerina+Makis

Profile Picture Katerina, 8/30/15, 1 Review
Category: DJ
5.0

Κάναμε την καλύτερη επιλογή που διαλέξαμε τον Πάνο για να επενδύσει μουσικά την καλύτερη στιγμή της ζωής μας!!!Κάναμε ένα πάρτι για το οποίο μιλάνε ακόμα και σήμερα όλοι οι καλεσμένοι μας!!! Οι μουσικές του Πάνου στα καλύτερα τους!!! Τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!!

Profile Picture Mαρία, 7/11/15, 1 Review
Category: DJ, Lighting & Decor
5.0

Yourdjs made our wedding party a really big party!!! Panos made our guests happy. Our wedding party was a non stop dancing party!!! Thanks yourdjs!!! Thanks Panos!!! Hope to see you soon!!! Thomas

Profile Picture Thomas, 9/6/14, 1 Review
Category: DJ
5.0

Enas gamos me ola ta eidi mousikis! Den stamatisame na xorevoume stigmi,oloi oi kalesmenoi orthioi os to proi kai to party tha meinei aksexasto se olous! Se eyxaristoume poly Pano!!!

Profile Picture ?????????, 8/21/14, 1 Review
Category: DJ
5.0

Ο γάμος μας τέλειος χάρη στον Πάνο. Αν και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τις επιλογές των τραγουδιών, ο Πάνος διάλεξε τα καλύτερα και όλα κάλυπταν όλες τις επιθυμίες μας. Συγκινητικά τραγούδια, ρομαντικά, μοντέρνα, παραδοσιακά, τα πάντα........Μπράβο Πάνο!! Λες και ήσουν μέσα στο μυαλό μου...........

Profile Picture Σωτηρία, 5/3/14, 1 Review
Category: DJ
5.0

Kaname ro glenti tou gamou mas kai tis vaftisis tis mikris mas ton Maio tou 13...epeidi i kalesmenoi mas itan pragmatika apo 5 mexri 85 thelame ena dj me empeiria se ekdiloseis...telika kaname to swsto!!! Pistevo afto to glenti tha meinei stin istoria...o Panos den afise kanenan stin karekla tou olo to vrady!!! Ton proteinoume me kleista matia!!!

Profile Picture Katerina, 5/4/13, 1 Review
Category: DJ
5.0

The best moment in our life is our wedding party!!! At the most beautiful place in Chalkidiki and music by Panos!!! The best combination.Panos made our wedding moments unforgetable!!! People from Spain and Greece at an all night long beach party!!! Thanks you Panos!!! Pepe & Maria

Profile Picture Pepe, 8/25/12, 1 Review
Category: DJ