32 Reviews for SoundGroupDjs

5.0
out of 5.0
32 SoundGroupDjs Reviews
Sort by:

5.0

Ο Γιώργος ήταν το βασικό στοιχείο που έκανε το γάμο μας τέλειο ! Σε ευχαριστούμε για όλα ! Άψογος επαγγελματίας μέσα στον παλμό του κόσμου ! Η πίστα δεν άδειασε ούτε 1 λεπτό !!!! Κ όπως σου φώναζα όλο το βράδυ ... είσαι θεός αγόρι μου !!!!!!!
Φιλια πολλά Τελης κ Μαρια

Profile Picture Maria, 1/20/18, 1 Review
Category: DJ
5.0

Χθες καναμε τη δεξιωση του γαμου μας επιμελωντας τη μουσικη ο Στεφανος. Αψογος επαγγελματιας, κανοντας μας να νιωσουμε οτι καναμε την καλυτερη επιλογη! Καθε στιγμη κοιτουσε πώς θα περναμε ολοι καλα, ακομα και μεχρι το τελευταιο λεπτο! Τον ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας!

Profile Picture Γιωτα, 1/13/18, 1 Review
Category: DJ
5.0

Στον Γάμο μου πήγαν πολλά στραβά εκτός από των DJ Παρόλου που το κτήμα Καβαλλάρης Blue island μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα ο Γιώργος κυριολεκτικά μας έσωσε τον γάμο και καταλήξαμε να χορεύουμε μέχρι τις 5.30 το πρωί ήταν άψογος σε όλα με άψογη συμπεριφορά προς εμάς και τους καλεσμένους μας.
Παίξαμε όλα τα είδη μουσικής και η πίστα από τις 11.30 έως τις 5.30 δεν άδειασε ούτε στιγμή .

Ευχαριστούμε πολύ για όλα γυναικά μπορεί να άλλαζα για DJ τον Γιώργο ΟΧΙ ΧΑΧΑΧΑ.

Profile Picture konstantinos , 1/13/18, 1 Review
Category: DJ
5.0

Amazing tunes during the event! The dj was able tou feel the vibes of the guests so everyone enjoyed the party!

Profile Picture Alex, 12/17/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Σας αγαπάμε, ιδιαίτερα τον Γιώργο! Ήταν τέλειο πρόγραμμα, η συνεργασία μας άψογη. Όχι μόνο έγινε κατανοητό τι θέλαμε, αλλά το ανέβασε σε άλλο επίπεδο. Όλοι οι καλεσμένοι μου σχολίασαν τόσο θετικά την μουσική που δεν το πίστευα μιας και τα γούστα μου δεν ήταν τόσο συνηθισμένα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θα σας συστήσουμε παντού.

Profile Picture ??????, 11/4/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

My wedding couldn't be better! Dj was the best professional that could be, the songs were on the perfect timing, sound on the room was on the best quality + right volume on the right time.

Profile Picture Artemis, 10/20/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

The perfect Wedding Party! We got exactly what we asked for, the sound quality was great and the music selection just epic! Everyone is still talking about the songs! Thank you for making our wishes real!

Profile Picture Marita, 10/20/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

You should trust them for your big day to!!!

Profile Picture Vassilis , 10/7/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

George σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ήταν όλα καταπληκτικά....Ότι ακριβώς μας είπες το έκανες πράξη...Από το πρώτο λεπτό μέχρι κ το τελείωμα του γάμου μας δεν έκατσε κάνεις...Όλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια για την επιλογή μας...Από το στολισμό του κτήματος τα φώτα κ το βασικό την μουσική..Ήσουν καταπληκτικός...Μας αρέσεις πάρα πολύ κ ότι άλλο θα κάνουμε στο μέλλον η επιλογή είναι μια κ μόνο..Soundgroupdjs...Σε ευχαριστούμε Γιώργος-Πόπη.

Profile Picture Giorgos, 9/23/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Soundgroupdjs σας ευχαριστουμε πολυ για ολα!!
Ησασταν υπεροχοι!!Απο την συνενοηση,την εμφανιση που ηταν αψογη και την μουσικη σας που ξεσηκωσε τους καλεσμενους μας και εκανε την πιο σημαντικη στιγμη της ζωης μας να την περασουμε τελεια!!
Ειστε οι καλυτεροι!!!

Profile Picture Giorgos, 9/16/17, 1 Review
Category: DJ, Lighting & Decor, Party Supplies, Wedding Planning
5.0

Super super!!!κλείστε ραντεβου μαζί τους και θα μας θυμηθείτε!!!

Profile Picture Vasilis, 9/10/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

euxaristoume poly ton giwrgo gia tis yperoxes mousikes epiloges tou, perasame teleia apolytos epaggelmatias stin douleia tou mas krathse or8ious apo tis 22.00 ews 5.00 to prwi!!!! Se euxaristoume gia ola giwrgo!!!! MAKHS-KATERINA

Profile Picture makis, 9/9/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Impressive level of service. Giorgos and Angelos are clearly very talented DJs and they put together a wonderful 5-hour long musical performance for our wedding reception and party. They prepared different themes to match the different stages of the event (cocktail reception, dinner, fireworks, party) and they were quick to identify and adjust to the mood of the audience. The equipment was top-notch and beautifully decorated. Thank you so much for helping us make our special day such a magical memory, we were lucky to have you as our DJs! Nicholas and Stefanie.

Profile Picture Nicholas, 9/3/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Everything was amazing! Our guests enjoyed the music! Honesty and professionalism by the manager and the dj! Excellent value for money!

Profile Picture ΧΡΥΣΑΥΓΗ, 9/2/17, 1 Review
Category: Ceremony Music, DJ, Event Rentals & Photobooths, Lighting & Decor
5.0

best djs in Greece! they made our wedding a unique experience! thank you

Profile Picture sissi, 9/1/17, 1 Review
Category: DJ
4.5

George and his team offered us a great service and made our wedding reception a great and fun event!

Profile Picture Eleni, 7/22/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Αψογός επαγγελματίας από το πρώτο ραντεβού! Με πολλες γνώσεις πάνω στη μουσική, μπορεσε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του πάρτυ ώστε να υπάρχει κέφι καθ' όλη τη διαρκεία. Οι καλεσμένοι σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια!
Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο πάρτυ!
Δημήτρης - Μαρία

Profile Picture Maria, 7/15/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Επαγγελματισμός, συνέπεια, πολύ κςλη Συνεργασία και πολύ κέφι! 7 ώρες ασταμάτητου χορού σε ένα γαμήλιο πάρτυ που σε μας θα μείνει αξέχαστο!

Profile Picture Ναταλια, 7/8/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Μας σύστησαν τον Γιωργο και με το πρώτο ραντεβού νιωσαμε ότι είναι ένας έμπειρος dj. Πράγματι, στον γάμο όχι μόνο έπαιξε ότι είπαμε αλλά μας απογείωσε το γλέντι...Χορευαμε ασταμάτητα!Φάνηκε ο επαγγελματισμός του,η έμπειρη άποψη του και η καλή του διάθεση.Αξιζει να πω ότι η υπεύθυνη του κτήματος μας ζήτησε το τηλέφωνό του.Τον συστηνουμε ανεπιφύλακτα!

Profile Picture Ria, 7/7/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Soundgroupdjs is one of the best wedding organiser in Athens .During the wedding they showed us their professionalism and the excellent quality of their music collection. Thank you for everything. We suggest to all to hire soundgroupdjs.gr for your wedding and of course any kind of partits.

Profile Picture Christian , 6/25/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Πραγματικα απιστευτος επαγγελματιας

Profile Picture Sotiris, 6/24/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Go with the Pros!
For our best moment (our wedding night party) we decided to leave nothing to chance. We wanted the best from everyone so we booked SoundGroupDjs for a professional performance. It was the best choice we made. Though the weather was cold and rainy the SoundGroupDj saved the night and kept everyone dancing despite the circumstances. He kept the party going while quickly adapting to the changing moods of the guest and he was the main asset of the party. We are deeply grateful to SoundGroupDjs and we highly recommend them. When you're up for a party you cannot overestimate the importance of the man behind the sets, so take our advice and Go with the Pros!

Profile Picture Panagiotis&Foteini, 6/18/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

O Aggelos ekane to party tou gamou mas monadiko!Diaskedasame oso den perimename,to idio ki oi kalesmenoi mas pou rwtousan diarkws pou vrikame dj.Aggele euxaristoume poly!Ki esy ki h omada sou synechiste tin katapliktiki douleia sas!

Profile Picture Ifigeneia, 6/18/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Ηταν ολα υπεροχα!!!άψογη εξυπηρέτηση και συνεννόηση!!!Ο Άγγελος ηταν εξαιρετικός!!!Έβρεχε ασταμάτητα ολοντο βράδυ και ο Άγγελος κατάφερε να μας κανει να χορεύουμε κάτω απο την βροχή!!!Ευχαριστούμε για ολα!!!

Profile Picture Κωνσταντίνα, 6/17/17, 1 Review
Category: DJ
5.0

Από την πρώτη συνάντηση καταλάβαμε με τον σύντροφό μου ότι έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες, που όμως συνδυάζουν & την φιλική & ζέστη προσέγγιση!! Δεν έχω λόγια για την εξυπηρέτηση ειδικά όταν στο παρά πέντε της δεξίωσης χρειάστηκε να αλλάξουμε DJ λόγω προβλήματος υγείας!! Μας έκαναν να νιώσουμε τόση σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά.... Η βραδιά του γάμου μας ήταν εκπληκτική & οι καλεσμένοι μας χόρευαν ασταμάτητα! Σας ευχαριστούμε για ΟΛΑ!!!!

Profile Picture ΚΑΛΛΙΟΠΗ, 6/10/17, 1 Review
Category: DJ